Over Theuws Hoskam Maatwerk Interieurs

Joost Theuws en Mark Hoskam begonnen in 2010 samen een interieurbouwbedrijf: TH Meubel & Interieur (THMI). Ondanks een tegenvallende markt, groeide het bedrijf gestaag en werden al snel de eerste personeelsleden aangenomen. Ruim tien jaar later bezitten de ondernemers een pand op de Leemskuilen met een moderne werkplaats en zijn Joost en Mark trots op hun werknemers: een groep van ervaren vakmensen, die net als Joost en Mark klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

THMI is gespecialiseerd in maatwerk interieur voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Elke dag wordt er maatwerk geleverd: van keuken tot slaapkamerkast, van pantry tot balie of bar. THMI benut de ruimte optimaal, komt met praktische oplossingen en maakt perfect afgewerkte en sfeervolle meubelen op basis van de behoefte van de klant.

Onze werkplaats

Een belangrijk onderdeel van het pand is uiteraard onze werkplaats. Deze werkruimte is voorzien van een van de modernste machineparken van de Kempen met betrekking tot interieurbouw. Een groot deel van de apparaten is computer gestuurd, waardoor de kans op het maken van fouten wordt geminimaliseerd. Elk kastje, elk deurtje komt van de vakkundige handen van ons team. De klant krijgt een uniek meubel of interieur dat écht tot de verbeelding spreekt!

Het team

Trots zijn we niet alleen op onze referenten, maar ook op onze collega’s. Stuk voor stuk zijn het vakmensen met veelal ruime ervaring in de interieurbouw. Het hechte team werkt vanuit één van de modernste werkplaatsen van de Kempen.

Mark

Joost en John

Mark

John

Jasper

Kevin

Andre en Ad

Eliza

Nick

Freek

Sjef

Neeltje