Restaurant Vandeijck
Chef en eigenaar Gardy Joordens bouwde, na zijn leerlingentijd in de toenmalige hostellerie van Jules van Gaalen in Heeze, een imposant CV op. Hij werkte achtereenvolgens in topzaken als De Swaen bij Cas Spijkers, La Rive van Robert Kranenborg en het toenmalige 3 sterren restaurant Bruneau in Brussel. Terug in Nederland werd hij souschef in de Leenderse Jagershorst en vervolgens chef in de Klothoeve in Asten.
Al spoedig bekroop hem de lust een eigen zaak te beginnen. De keus viel op de leegstaande boerderij in Riethoven die daarna grondig werd verbouwd en nu een culinair baken is in de Kempen.
Gardy wordt daarbij geassisteerd door ondermeer drijvende kracht in de bediening Renee Schellekens en souschefs Mark van Kreij, Bram Spanjers en chef patissier Dennis Bolt. Zijn echtgenote Cathelijne werkt mee achter de schermen. Enkele jaren geleden riepen de lezers en een vakjury van het magazine FRITS het restaurant uit tot het beste van de regio.
Ontwerp: King Kongs